Mika Haulo
Tuesday 29.12.2015

Sokeriseuranta Personal Trainer – yksilövalmennusta verensokerin hallintaan

Eikö verensokeri ota asettuakseen? Selittääkö lääkäri vain miten diabeteksen hoito teoriassa pitäisi toimia, sillä tavalla ”ihan helposti”? 

Tuntuuko siltä, että sinua ei yksinkertaisesti osata kuunnella?

Olen ryhtynyt tarjoamaan asiantuntijapalveluita diabeteksen omahoidon tueksi. Palveluiden kohderyhmänä on tyypin 1 diabeetikot ja yleensäkin kaikki insuliinihoitoiset diabeetikot.

Ennen kuin kerron lisää, täytyy nostaa yksi tärkeä asia heti esiin:

En ole lääkäri. Enkä diabeteshoitaja. Minulla ei ole minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta, eivätkä palveluni korvaa diabeteslääkäriä tai -hoitajaa.

Toisin sanoen tarjoan asiantuntijapalveluita omahoidon tueksi. Tietoni ja taitoni perustuvat omakohtaiseen kokemukseeni tyypin 1 diabeteksen omahoidossa ja myös itseopiskeluun.

Ei ole sinun syysi, että verensokerisi riehuu

Uskon vakaasti, että monilla diabeetikoilla, joiden hoitotasapaino on kehnolla mallilla, on oikeasti täydet mahdollisuudet pärjätä paremmin.

Liian moni pitää itseään ”huonona diabeetikkona”, kun verensokerin hallinta ei tunnu onnistuvan. Väitän kuitenkin, että hoitorutiineja paremaan suuntaan viilaamalla tulokset paranisivat kummasti. Joskus kaikki saattaa olla kiinni muutamasta pienestä muutoksesta.

Diabetes on monessa suhteessa todella yksilöllinen sairaus. Yleisillä hoito-ohjeilla on lähes mahdoton kertoa kaikille parhaiten sopivia hoitorutiineja. Ne kelpaavat lähinnä lähtökohdaksi, joita sitten pitää säätää reilusti juuri itselle sopivaksi.

Tarkasteletpa ketä tahansa oman alansa huippua – urheilija, muotiguru tai vaikkapa ravintolayrittäjä – löytyy hänen taustaltaan tukihenkilöitä, neuvonantajia ja esikuvia.  Tukiverkot ovat heille tärkeitä.

Mutta miksi tavallinenkaan tallaaja olisi tässä suhteessa yhtään vähäpätöisempi? Menestys millään erityisellä alalla ei ole esivaatimus hyvän hoitotasapainon tavoittelemiselle.

Verensokerin hallintaa voi opetella itse kantapään kautta. Toinen on käyttää ulkopuolista apua.

Yksilövalmennusta verensokerin hallintaan

Avaamani palvelu on nimeltään Sokeriseuranta Personal Trainer. Lyhyesti sanottuna se on verensokerin hallinnan henkilökohtainen valmennuspalvelu.

Kuntoilupuolella personal trainer on jo varsin tuttu konsepti; tuon nyt sen myös diabeteksen omahoitoon. Ohjaajana toimin minä itse. Saat siis valmennusta tyypin 1 diabeetikolta, jolla on omakohtaista kokemusta diabeteksen hoidosta.

Mihin kaikkeen Sokeriseuranta Personal Traineria voi sitten hyödyntää? Oikeastaan ihan mihin tahansa asiaan, joka liittyy insuliinihoitoiseen diabetekseen. Tässä muutama esimerkki:

Palvelu ei sinänsä rajaa mitää aihepiiriin liittyvää pois – kaikki lähtee juuri sinun tarpeistasi.

Miksi tällaiselle palvelulle sitten olisi ylipäätään tarvetta, jos kuitenkin tarvitset edelleen diabeteslääkäriä?

Tämän sinä päätät itse. Minä en voi kirjoittaa reseptejä tai antaa virallisia lääketieteellisiä lausuntoja. En osaa myöskään auttaa minkään muun vaivan kuin diabeteksen kanssa. Näihin tarvitset terveydenhoidon ammattilaista.

Mutta jos sinusta tuntuu siltä, että et saa nykyisessä hoitopaikassasi toimivia nevoja verensokerin hallintaan, uskon pystyväni auttamaan sinua siinä.

Sokeriseuranta Personal Trainer on saatavilla kolmena eri pakettina. Hinnat* sisältävät alv:n 24 %.

* Nämä hinnat ovat voimassa tämän postauksen kirjoitushetkellä. Ajantasaiset hinnat löydät aina palvelusivulta.

Näin tilaat Sokeriseuranta Personal Trainerin – tyytyväisyystakuulla

Kun käytät asiantuntijapalveluiden yhteydessä verensokerisi ja muiden omahoitotietojesi kirjaamiseen Sokeriseuranta-verkkopalvelua, saat kaupan päälle täyden tyytyväisyystakuun:

Jos et ole mistä tahansa syystä tyytyväinen saamaasi palveluun, saat rahasi takaisin.

Lompakkosi näkövinkkelistä Sokeriseuranta Personal Trainerin tilaaminen on siis täysin riskitöntä. Laitat peliin ainoastaan oman aikasi.

Sokeriseuranta Personal Trainerin ja muita tarjoamiani palveluita löydät osoitteesta www.sokeriseuranta.fi/palvelut. Tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista:

  1. Tutustu ensin palvelupaketteihin ja valitse niistä haluamasi (Sokeriseuranta Personal Trainer on saatavana yhden, viiden ja kymmenen tunnin paketteina. Kun ostat viiden tai kymmenen tunnin paketin, saat tunnit halvemmalla kuin yksittäin ostettuina.)
  2. Klikkaa haluamasi paketin kohdalla Siirry tilaamaan -painiketta.
  3. Täytä tilauslomakkeeseen tietosi. Jos käyttä Sokeriseuranta-verkkopalvelua, osa kentistä voi olla jo valmiiksi täytettyinä, jos olet jo syöttänyt ne palvelun asetuksiin.
  4. Klikkaa Vahvista tilaus -painiketta. Saat sähköpostiisi hetken kuluttua tilausvahvistuksen.

Tämän jälkeen etenemme seuraavasti:

 

Jos haluat kysyä Sokeriseuranta Personal Trainerista tarkemmin, voit lähetää minulle sähköpostia osoitteeseen mika@sokeriseuranta.fi tai soittaa numeroon 040 538 5441. Kerro tilanteestasi ja tavoitteistasi niin voin ehdottaa sinulle sopivaa palvelupakettia.

 

Edit 29.12.2015 klo 20.18: Lisäsin palvelupakettien hinnat tekstiin.

 

Kuva: Leo Grübler. Käytetty Creative Commons -lisenssillä.