Mika Haulo
Monday 06.05.2013

Esikatselussa Sokeriseuranta-verkkopalvelu

Internet on täynnä verensokerin seurantaan tarkoitettuja ohjelmistoja. Vaihtoehtojen kirjo ulottuu mobiilisovelluksista verkkopalveluihin, ja monipuolisimmissa järjestelmissä kännyköillä ja nettiselaimilla katseltavat käyttöliittyvät toimivat saumattomasti yhteen.
En ole kuitenkaan tykästynyt yhteenkään valmiiseen ratkaisuun. Koska ohjelmistojen väsääminen on leipälajini, päätin tehdä itse juuri sellaisen kuin halusin.

Sokeriseuranta™-verkkopalvelu on luonteeltaan simppeli ja selkeä; sen käyttöliittymä ei ole tungettu täyteen turhaa tilpehööriä, vaan yhdellä silmäyksellä näkee helposti ja havainnollisesti oleellisen informaation verensokerin liikkeistä päivän aikana.
Ominaisuuksiensa puolesta Sokeriseuranta™ on vasta alkutekijöissään. Sillä saa kuitenkin jo nyt tallennettua näppärästi verensokerimisttaukset, insuliiniannokset ja aterioiden hiilihydraatit muistiin.
Sokeriseuranta™ on tällä hetkellä vain itselläni testattavana, mutta ilmestynee myöhemmin julkiseksi vapaaseen käyttöön.